Кучешки Прдеж

Разговараат двајца индијанци.
Првиот:
- Многу чудни имиња имаат ова бледоликиве, Џон, Џек, Бил ...
Вториот:
- Во право си, Кучешки Прдежу!

Вицотека: 

Вицотека

 • Разговараат тројца пријатели чија жена најмногу вика за време на секс.

  Првиот се фали:
  - Мојата толку се дере, што соседите не...

 • Си бил младич на испит по логика и професорот му вели:
  - Ќе ти ставам 5 зошто ништо не знаеш!
  А студентот му враќа:
  -...

 • Камионџија собра згодна Ѓупка на автопат и ја прашува:
  Праиш оние работи?
  Праам бе - вели ѓупката
  А колку кошта?
  Па...

 • - Господе, што значат за тебе милион години?
  - Една секунда.
  - А милион евра?
  - Еден цент.
  - Тогаш, ќе ми дадеш ли...

НАЈДОБРАТА ХОСТИНГ УСЛУГА