Јас сум Швеѓанка

Некој тип сретнува една плавуша се запознаваат и ја кани кај него во хотел и после првата партија секс ја прашува:
- Are you FINISH?
- `NO`
- Што бе No.
Сега ке ти кажам и пак ја зграбчил.
Откако завршиле и одспале малку пак ја прашува пак оваа `NO`.
И повторно почнал да ја "пегла" дури се испотиле двајцата и онака задишани пак овој:
- Are u FINISH?
- Nooo, I`m SWIDISH!

Повеќе од ВицотекаБаба во село чувала 200 овци и дошла некоја новинарка да и направи интервју: Кажи ни бабо како успевате да ги чувате... + повеќе

Се буди Трпе од кома, а Трпана седи до него и целата е среќна: - Трпано се сеќаваш ли ти, кога ја изгубив работата,... + повеќе

Гледа пајкан некој студент со ептен дебела книга во рацете. Му приоѓа на студентот и му почнуе муабет: Пандур: Што ќе... + повеќе

Зборуваат двајца полицајци еден со друг. - Дали имаш слушнато дека на Маркс имало луѓе. - Море колку си глуп, не се... + повеќе