Страв од силување

Шетаат момче и девојка, кои штотуку се запознале, во парк.
- Леле, мене ми е страв - вели девојката.
- Од што? - прашало момчето.
- Став ми е дека ќе ме силуваш.
- Не се плаши, нема да те силувам - рекло момчето.
По пет минути девојката пак му вели:
- Ама јас се плашам дека ќе ме силуваш.
- Не се плаши, ти реков дека нема да те силувам. - ја теши момчето.
По дваесет минуи шетање девојката вознемирено му вели:
- Ај ти мене силувај ме, па да си шетаме на мира.

Вицотека:

Повеќе од Вицотека- Еден куртон! Аптекарката му одговара: - Господине, почекајте на ред и измислете некој по цензуриран начин за да ми... + повеќе

Доаѓа плавуша во секс шоп: - Каде ви се вибраторите? - Тука, на овој ѕид. - Ууууу, може овој црвениов? - Госпоѓо, тоа е... + повеќе

- Што е полошо од тоа да најдеш црв во јаболко? - Да најдеш пола црв во јаболко!

Што е програмер: Личност која ќе ти го реши проблемот што не си знаел дека го имаш, и тоа на начин на кој нема да го... + повеќе