Џоинт

Зошто плавуша става џоинт меѓу гради?
- За да ги надува.

Вицотека

 • Една жена продавала јајца на пазар. Ги продавала по цена од 10 ден. по јајце, а сите останати жени по 5 ден.
  - Аман мори женска главо,...

 • Си било некое ѓаволче и решило да краде низ светот.
  Отишло во Африка и рекло:
  -Јас сум мало ѓаволче со мало куферче, и дојдов...

 • Доктор држи предавање пред голема публика во Оксфорд:
  Материјалот што го ставаме во нашите стомаци требаше да не убие - барем повеќето...

 • Гоки фатил златна рипка и нормално рипката му рекла:
  - Те молам, пушти ме, ќе ти исполнам три желби.
  Гоки без да размислува:...