Ве-Це

- Зошто плавуши мразат да одат во Ве-Це ?
- Треба сами да се соблечат !

Вицотека

 • Трпе и неговиот пријател којшто пелтечи се качуваат на Кораб за да планинарат таму. Само што тргнале пријателот пробува да каже нешто:...

 • Во една месарница, влегува куче, но месарот веднаш го брка надвор. Сепак тоа е упорно и постојано се враќа држејќи платнена торба во забите....

 • Наградна игра во маркет за техника.
  Ако купите шпорет модел DE Lux од 39,999.00 денари,
  во релната ќе најдете една буква,
  ...

 • Bio sam srećan sa svojom devojkom. Zabavljali smo se preko godinu dana i na kraju odlučili da se venčamo.
  Moji roditelji su pomogli na...