Закон

Нов закон во болниците:
Од сега за време на пораѓање во породилиштата освен мажите ќе може да присуствууваат и тактовците !!!

Вицотека: 

Вицотека

  • Вампир фатил златна рипка и таа му рекла да ја пушти и ќе му исполни една желба.
    Вампирот се согласил и посакал со години да пие само...

  • Трпе на ново работно место како директор во фирма се решил уште од почеток да им покаже на сите што е тоа директор и дека нема зезање со него...

  • Mata i Stipa idu iz birtije dobro nalokani...
    Mata je malo pretjero pa povrati... po košulji...
    kaže; jooj ubit će me žena kad...

  • Чак Норис не оди во кревет, креветот сам доаѓа.