Песна за бившиот

Розите се црвени.
Сеа бев у Круг.
Не знам да пишувам поезија.
Ама девојка ти е таму со друг.

Повеќе од ВицотекаПрашање: - Koј е најточен пример за глобализација? Одговор: - Смртта на принцезата Дијана. Прашање: - Зошто? Одговор... + повеќе

Ставаат пирсинг во ушите, носот, брадавиците, папокот, на клиторисот, се породуваат со царски рез, ставаат силикони во... + повеќе

Влегува плавуша во продавница за компјутери и вели: - Треба ми генијален глушец шофер за микромеки прозорци. Продавачот... + повеќе

Трпана му се јавува на телефон на Трпе и му се дере: - Каде си ти идиоте??!!! - Драга, ти текнува ли на онаа златарата... + повеќе