Милионер

Трпе и Трпана го гледаат квизот „Кој сака да биде "Милионер", и после тоа си легнуваат да спијат. Додека се во кревет Трпана се врти накај Трпе и вика:
- Сакаш да се сексаме?
- Еј не, уморен сум.
- Дали е тоа твојот конечен одговор?
Се насмевнува ја погалува по глава и одговара:
- Да, да.
- Па тогаш ќе го искористам џокерот "Повикај пријател".

Повеќе од ВицотекаИзлегува едно бате од Mercedes S300 ганц нов. Се врват некои батиња и го прашуваат? - Еј, Љутвим, како бе Мерцедесот?... + повеќе

Зошто плавуша седи на радијатор? - Го влажни воздухот!

Ќерката станува полнолетна, па мајката ја советува пред излегување: -Сега можеш да најдеш дечко, но мора да внимаваш на... + повеќе

Трпе, јас синоќе бев излезена со еден интелектуалец ! Што е тоа? Па тоа е интелектуалец. И, како си помина? Па прво ме... + повеќе