Земјотрес

Што рекла плавуша кога почнал да се тресе авионот?
- Мора да е земјотрес!

Повеќе од ВицотекаУчителката го прашува Џокица: - Ако на улица најдеш пари и мозок, што ќе земеш? Џокица: - Парите. Учителка: - Јас ќе го... + повеќе

Пред операција, пациентот се тресе од страв. -Што ти е бре, човек? - прашува хирургот. -Докторе, ова ми е прва... + повеќе

Стар брачен пар решиле да одат на лекар да се прегледаат. Докторот прво го прегледал мажот: - Со вас е се во ред имате... + повеќе

Го прашува таткото синот: Сине веќе имаш 14 години и ќе мора да разговарме за сексот. Епа кажи тато што сакаш да знаеш?