Полицаец и куче

Што е сличноста на полицаец и куче?
И двајцата изгледаат како да те разбираат.

Вицотека

 • Еден батка си имал баба комшика со голем двор. Едно сабајле станува и што да види кај неа Федерер и Надал  играат тенис...
 • Оди Трпе кај некоја гатачка и таа му вели:
  - Имаш две деца.
  - Така ти си мислиш, јас имам три деца!
  - Не, ти така си мислиш...

 • Имам закажано со девојката во 7,
  сега е 8,
  ако не дојде до 9
  во 10 ќе си одам...
  Па и јас имам свое ЈАС!!!

 • Пред некое време беше силуваја едну жену и она ме тужи и на суд:
  Жена:
  - Залепи ме за ѕид!
  Ја:
  - Л'же, л'же!
  ...

НАЈДОБРАТА ХОСТИНГ УСЛУГА