Влав и крокодил

Како настанал гуштерот...
Му дале на Влав крокодил да одгледува..

Вицотека: 

Вицотека

 • Некое бате влага у берберница и прашува:
  - Колку е миење глава?
  - 100 денари, му одговара берберот.
  - А цел к*р?

 • Мало девојче во црква ја прашува мајка си:
  - Мамо, зошто е невестата облечена во бело?
  - Затоа што белата е боја на среќата, а...

 • Таткото го прашал синот:
  - Ја поправи ли единицата по математика ?
  - Не, дневникот цело време беше кај професорот!!!

 • Вампир фатил златна рипка и таа му рекла да ја пушти и ќе му исполни една желба.
  Вампирот се согласил и посакал со години да пие само...