Омилено животно

Кое е омилено животно на Влав, зошто..
Жирафата.. секош јади од дрвото во соседниот двор..

Повеќе од ВицотекаУчителката го прашува Џокица: - Ако на улица најдеш пари и мозок, што ќе земеш? Џокица: - Парите. Учителка: - Јас ќе го... + повеќе

Оди Трпе во трафика и купува цигари. Гледа на кутијата пишува "Пушењето предизвикува импотентност". Се враќа и му вика... + повеќе

Се среќаваат Македонец и Кинез: Македонецот слушнал дека кинезите се многу на број и го прашува: - Абе вие колку сте на... + повеќе

Влегува импотентен Бугарин во аптека и му било срам да побара вијагра. - Имате нешто за секс? - Еве ви кондоми. - А бе... + повеќе