Успешната терапија

Егеец, нерасположен, депресивен, апатичен, доаѓа кај психолог и се жали на својата состојба.
Психологот го потпрашува, одоколу и на крај му вели:
- Тебе проблем ти е што одамна не си потрошил пари, оди потроши некој денат и дојди на контрола за три дена.
После три дена доаѓа на контрола, пее, свирка, подскокнува, весел еуфоричен!
- Докторе, алал да ти е, за дијагнозата и успешната терапија што ми ја даде!
А докторов зацуден прашува, колку пари потроши?
- 12,300 денари.
- Браво б , а што си купи?

- 200 евра докторе!?!

Повеќе од ВицотекаЅвони некој на врата. - Кој е ? - Мајсторот за прозори. - Па пред малку само што дојде еден мајстор за прозори? - Знам... + повеќе

Мажи вежбаат во бодибилдинг клуб и ѕвони еден мобилен телефон. Еден од батките се јавува и вели: - Ало. - Драги ти ли... + повеќе

Наставничката му вели на Трпе: - Кажи го во сегашно време глаголот оди. - Јас одам, ти одиш, тој оди… - Побрзо бе Трпе... + повеќе

Трпе: Јас кога бев мал паднав на глава, и многу ме болеше главата. Трале: А, јас кога бев мал паднав на глава, и сега... + повеќе