Од Недела

– Од кога си немал секс?
– Што ден е денеска?
– Недела.
– Од јануари!?!

Вицотека: 

Вицотека

 • К’д ќе дојдеш дома у сред ноќ, жена ти у кревет, али још не спие. Зимаш столче и седнуеш пред њојан кревет, а на њојно прашање:
  - Што...

 • Малиот Трпе го прашува таткото :
  - Тато, навистина Пеце има пра пра пра пра пра баба?
  - Не сине, Пеце д`тка

 • Прашање:
  - Што се добива кога ќе се вкрстат слон и глушец?
  Одговор:
  - Слон со дамка.

 • Плавуша оди да купи карти за на театар.
  - Дајте ми две карти.
  - За Ромео и Јулија?
  - Не бе, за мене и другарка ми!