Голф чорапи

– Жено, дај ми ги оние голф чорапине!
– Кои ти се тие голф чорапи, бе?
– А мори оние со девет дупки.

Повеќе од ВицотекаЖелбата на жената е желба на боговите.

Како дислектичар вика кога пљачка банка? Вис во раце пљачка ви материна ова е пичка.

- Halo... dobar dan, da li je to gospođica Petrović...? - Da, jesam... - Gospođice Petrović, ja sam vaš poreski... + повеќе

Прашање: Како полицаец лови риби? Одговор: Ќе фати една, и ја тепа додека не признае каде се другите.