Несоница

Како да се ослободиш од жена ?
Еден човек наумил да се отараси од жена си, ама не знаел како. Во доверба, го прашува пријателот за совет.
– Види, купи и фиќо, таа не знае добро да вози, ќе се акне негде и решен проблем.
И купил фиќо. Се акнала жената.
– И? – прашува пријателот.
– И ништо. Фиќото тоталка, жена ми ни гребнатинка.
– Добро, тогаш купи и мерцедес. Ќе се слупа со двеста на саат и мора да загине.
И купил мерцедес. Се слупала жената.
– И?
– Ама ништо, бре. Мерцедесот не можеш да го познаеш, а таа ни гребнатинка.
– Ау, тежок случај. Туку, купи и јагуар, тоа мора да успее.
И купил јагуар. После некое време, трча човекот кај пријателот:
– Готово, завршивме работа. Жена ми ја нема веќе.
– Честито, пријателе. А со јагуарот што стана?
– Ништо, добар е. Ене го, го врзав зад куќа.

Вицотека:

Повеќе од ВицотекаРазговараат Трпе и Трале: Слушај мораш да одиш да го гледаш филмот "Баба дала војнику", Шветски, емоционален, филмот е... + повеќе

Ставаат пирсинг во ушите, носот, брадавиците, папокот, на клиторисот, се породуваат со царски рез, ставаат силикони во... + повеќе

Иде некој музичар у месарницу и прашуе га месара: - Имаш ли жилу од вола за бас гитару? А на тој месар нервозно му вика... + повеќе

Кој работи тој и греши, рече петелот и се симна од патката.