Европа

Разговараат Македонец Србин и Босанец во кафана за Европа.
Македонецот и Србинот жалат што не се Европа а на тоа Босанецот:
Па ни Америка не е во Европа, па што и фали!!!

Повеќе од ВицотекаТато како бродот стои на вода ? - Не знам сине. Тато како лета авионот ? - Не знам сине. Тато како доаѓа сликата на... + повеќе

Разговор меѓу млад пар: - Ова е премногу! Јас ти кажувам дека ќе имам бебе, а ти ме прашуваш од кого е! - Извини,мислев... + повеќе

Адвокатите се делат на два дела: - Едните ги познаваат законите, а дргите ги познаваат судиите.

Разговараат двајца пријатели: - Имаш ли Фејсбук? - Имам. - А мсн? - И тоа имам. - А Скајп имаш ли? - И Скајп имам. - А... + повеќе