Хомосексуалци

Какво мислење имате за хомосексуалците?
ХИВ позитивно!

Вицотека: 

Вицотека

 • Тој: Дали ќе се омажиш за мене?
  Таа: Имаш ли стан?
  Тој: Не...
  Таа: Имаш ли BMW?
  Тој: Не...
  Таа: Зимаш ли плата...

 • Што му рекол Бетмен на Робин пред да влезат во колата?
  - Влези во колата!

 • Луѓе кои прават телевизиска анкета на улица налетуваат на Трпе и му поставуваат прашање:
  - Господине, што мислите што е полошо,...

 • Зошто Трпе кога оди во пустина носи врата од автомобил?
  - За кога ќе му биде жешко да си отвори прозор.