Заводник

Во кафич доаѓа некој дечко до некоја девојка и и вика:
- Секогаш кога ќе се насмевнеш ми доаѓа да те поканам кај мене!
- Леле, баш си заводник!
- Не, не, не сум заводник, јас сум забар!

Вицотека

 • Ако вашата жена ве победува во тенис, менувајте го спортот,
  но ако вашата жена ве победува во бокс менувајте ја жената

 • Жена си одела по улица, кога наеднаш ја запрел еден маж. Мажот и рекол:
  - Сакам да Ве имам во овој момент! Прекрасна сте. Ќе фрлам 500...

 • Што е Грев, а што Греота?
  - Грев е да га ставиш у пи*ку, а Греота е да га извадиш!!

 • Жената му вели на својот пијан маж:
  - Твојата валкана гардероба веќе не ја носам на перење, туку на дестилација!