Табла

Камен пијан мажот се прибира дома а жена му започнува да вика:
- Каде беше мори, пијаницо една?
- Играв табла со Трпе.
- А зошто мирисаш на ракија?
- Па на табла ли да мирисам?

Повеќе од ВицотекаТрпана го прашува Трпе: - Што е тоа орален секс? - Зини да ти кажам.

Што имаат заедничко мажот и сперматозоидот? И обајцата имаат 1:1 000 000 да станат луѓе.

Една жена продавала јајца на пазар. Ги продавала по цена од 10 ден. по јајце, а сите останати жени по 5 ден. - Аман... + повеќе

Се среќаваат после долго време двајца школски другари. - Знаеш имам три деца. - Браво, како се викаат? - Најстарата е... + повеќе