Две јагниња

Пасев си две јагниња траву по ливаду и едно га прашуе друго:
Веруеш ли у живот после Велигден ?!

Вицотека

 • Како се вика женска мастурбација според Кама Сутра?
  - Сама Кутра.

 • Трпана му се жали на Трпе:
  - Барем еднаш да ме однесеше на вечера!
  - Извини, ама ја не искачам со мажени жени.
  - Ама јас...

 • Пријател на Пријателот:
  Мојата сопруга е ангел!
  Другиот:
  Среќа твоја мојата сеуште е жива?!?

 • Си стоеле двајца полицајци пред гинеколошка клиника и читале плакат на кој пишувало:
  Најзагрозени професии од сифилис се:
  1....