Мало горе, мало доле

Муж и жена воде љубав а он каже:
Дај мало горе, дај мало доле,
с`г се помакни у лево, с`г десно...
Драги, јел ти мене је*еш или паркираш!!!

Повеќе од ВицотекаУчителката му вика на Трпе: - Кажи на англиски: Мачката падна во вода и се удави. Трпе: - Mjau bum in the water... + повеќе

Си бил еден рибар и си фатил златна рипка. Рипката го моли да ја пушти и му вели дека ќе му исполни три желби. А... + повеќе

- Зете, замисли си ако дојдат турците, да не заврзат и ти речат: - Качи и се на баба ти или ќе те заколеме, што ќе... + повеќе

Настанала голема глад во Црна Гора, па Црногорците гледаат дека не сака никој да им помогне, и не знаејќи што ќе се... + повеќе