Татковина

Направи нешто за татковината - емигрирај!

Вицотека

  • Трпе се вози во воз. Наспроти него седи постар човек. Одеднаш, крај левото уво на Трпе долетува плунка. Трпе се чуди и го гледа постариов...

  • Тарзан целиот свој живот го минал во џунглата и немал поим што е тоа секс.
    Еден ден Џејн решила да му даде неколку часови сексуално...

  • Отишол Рамче да се избања навечер во градската фонтана. Почнал да се бања, кога гледа, идат три жени накај него. Рамче го фатило срам и решил...

  • Што е тоа интелектуалец?
    Тоа е индивидуа која поседува способност за размислување подолга од два часа за нешто што не се нарекува секс...