Како Плавуша абортира?

Како Плавуша абортира?
Се качува на кров и го тепа штркот!

Вицотека

 • Мајк Тајсон влегува во рингот. Против него требало да се бори некој силен боксер, но во последен момент се откажал. За да не пропадне шоуто...

 • Машка дискусија:
  Кои жени повеќе ги сакаш оние кој многу зборат или другите:
  Кој други!!!

 • Билдер си ја соблекува маицата, а плавуша до него напалена вика:
  - Аау! Какви гради!
  Тој на тоа и враќа:
  - Мала, тоа се 100...

 • Секретарката и директорот почнале да се сексаат,
  Директоре влезе ли?
  Да!
  Леле колкав ти е!!!