Погон на сите четири

Што е разлика помеѓу Ред Бул и лозова ракија 55 степени?
Ред бул ти дава крилја, а лозата погон на сите четири.

Повеќе од ВицотекаКаква е разлика измеѓу свекрву и слнце? - Никаква, ни у едно ни у друго неможеш да гледаш повише од 2 минута!

Да украдеш споменик во Скопје никој нема да примети !

Машка дискусија: Кои жени повеќе ги сакаш оние кој многу зборат или другите: Кој други!!!

Избегал човек од затвор каде што минал 10 години и провалил во некоја куќа, во потрага по пари и оружје. Ама во куќата... + повеќе