Супротно

У школу
Што е супротно од смејање?
Па професорке е*ање
Како бе е*ање срам да ти е!
Па такој професорке: ,
смејање е: ха ха ха,
а е*ање е: ах ах ах

Повеќе од ВицотекаМожноста може да те однесе до врвот, но е потребен карактер, за да се задржиш таму. Стиви Вондер

Играат карти во парк кучето и газдата, проаѓа некој тип и: - Леле што ти е паметно кучево. - А па не е баш, секогаш... + повеќе

On: • Kurvo! Ona: • Kurve se jebu za pare! On: • Kurvo volonterko!

Зошто во една кола се возат четири полицајци? Првиот знае да вози, вториот знае латиница и кирилица, третиот ги знае... + повеќе