Пофалба

Седив две циганке и една ву вика на другу:
-Бреј ама си убава д’нска, што убаво си се нашминкала!!!!
-Фала на елемент, вика друга…
-Не се вика елемент мори, вика се фала на компликацију!!!

Повеќе од ВицотекаШто си истурил? Прашање кое жената му го поставува на својот сопруг кога ќе го види дека доброволно ја зел... + повеќе

Активистите на една политички партија, пред изборите делат летоци низ градот и наидуваат на еден сомнителен тип. Еден... + повеќе

Како да извршите акт на насилство врз машкото? Сокријте му го даљинското!

Влегло дете во продавница и и вика на продавачката: - Тето, дај ми тафе. - Што сакаш? - Тафе бе тето, тафеаво. - Што е... + повеќе