Наградна игра

НАГРАДНА ИГРА
ГЛАВНА ПРЕМИЈА СЕКС
Трпе го прашаува продавачот:
Како се учествува во наградната игра?
Треба да го погодиш бројот што ќе го замислам од 01 до 10 – рекол продавачот.
Трпе: -5
Продавачот: – Не, 4
Другарот на Трпе – 6
Продавачот: – Не, 8
Разочарани Трпе и другарот:
Овде нешто смрди, намештаљки прават!
А Трпе на тоа:
Не, ма какви сигурно нема….
Трпана стално добива

Повеќе од ВицотекаНа еден војник му стигнува писмо од неговата девојка во кое таа му пишува: - Драги! Јас веќе не можам да бидам со тебе... + повеќе

Што е предигра? Отворање порно слики, милиметар по милиметар во времето кога брзината на интернетот беше 3kb во секунда...

Блажо и Ристо отишле во казино да си ја пробаат среќата,и седнале на рулетот. Блажо: - Kолку пати во неделата имаш секс... + повеќе

Жените во 1970: Сакај ме, но не ме допирај! Жените во 1980: Допирај ме, но не ме бакнувај! Жените во 1990: Бакнувај ме... + повеќе