Таа ќе се препороди

Трпана неколку месеци не е арна, ослабена, безвољна, замислена...
Направи сите прегледи, крв, мокраќа, ЕКГ... и се е во ред. На крај Трпе оди на доктор да види што е.
Докторот му вели:
- Јас колку што разбрав од разговор со жена ви не е ништо физичко, едноставно сте ја запоставиле сексуално, затоа е таква, треба барем 3 пати неделно да водите љубов со неа и таа ќе се препороди,инаку може само на полошо да и оди!
Си оди Трпе дома и жена му го прашува:
- Што ти рече докторот ?
А Трпе и вели:
- Жено, рак не е, али спас ти нема.

Повеќе од ВицотекаЗемал дедо некоја проститутка, ја најал, ја напил и ја легнал во кревет. Проституткава си легнала очекувајќи дека... + повеќе

Иде некој музичар у месарницу и прашуе га месара: - Имаш ли жилу од вола за бас гитару? А на тој месар нервозно му вика... + повеќе

Pita učiteljica djecu na satu: - Što je to bijelo i ima dvije noge? Marica odgovori isti tren: - Kokoš, učiteljice! -... + повеќе

Баци се враќа во Шутка после долг престој во Франција и после добар секс Чае го прачува: Баци како се вика женската... + повеќе