Пословица

Најновата пословица гласи:
Должен си ко Грчка.

Вицотека

 • - Како ќе познаеш дека плавуша возела кола?
  - Има кондом на мењачот.

  • Сервисер: Каков компјутер имате? 
   Корисник: Бел...
  • Корисник: Добар ден, јас сум Зоран, неможам да штампам.
  • ...
 • Трпе и Трпана се сексаат и Трпана му вика:
  - Абе Трпе, како мобилен си во кревет!
  А Трпе понесен од ситуацијата со задоволство и...

 • Трпе и вели на Трпана.
  - Мацо, сакаш да поминеме фантастичен викенд?
  - Да драги!
  - Е па се гледаме во понеделник!!!