Двајца

Си биле двајца едниот не дошол!

Вицотека

 • Дошла некоја госпоѓа пред Свети Петар и само што почнале со разговор се слуша страшен врисок.
  - Што е тоа? - праша она
  - Ма ништо...

 • Разговараат две комшивки:
  - Како тоа ти имаш пет деца и шестото ти е на пат, а јас мака мачам и не можам ни едно да имам а со мажот ми...

 • Одат двајца Охриѓани да купат папагали.
  Продавачов немал два, па на едниот му дал папагал, а на другиот був.
  По неколку дена се...

 • Се пријавила плавуша на популарниот квиз за да освои 1.000.000 евра.
  Водителот и ги потстави следниве прашања:

  Колку долго...

НАЈДОБРАТА ХОСТИНГ УСЛУГА