Пикадо

Малиот Трпе ја прашува мајка му:
- Мамо, мамо, што е импотенција?
Мајкава мислела што да му каже на 5 годишно дете и му вика:
- Епа тоа ти е како да играш пикадо со сварени шпагети.

Вицотека

 • Влегува дечко во аптека и ја прашува аптекарката:

  Дали имате кондом со вкус на малина?
  Немаме.
  Дали имате кондом со вкус...

 • Трпана се мажи по четврти пат, и тоа со Трпе. Гледа Трпе и се чуди:
  - Како ма ти три пути мужена, а невина!
  - Е, како, првиот ми...

 • Гледа цајкан банана на патот и си вели:
  Да му се сневиди, пак ќе паднам!
 • Седнуваат маж и жена во елитен ресторан да вечераат!
  По извесно време во ресторанот влегува згодна девојка, се упатува кај мажот и му...