I don't know

Застанува плавуша човек на улица и го прачува:
Се извинувам дали можете да ми кажете што значи I don't know?
Не знам - Одговара пролазникот.
О боже, никој не знае!!!

Вицотека:

Повеќе од ВицотекаДоаѓа Англичанец во Македонија оди во хотел и зема клуч од соба број 2. Се јавува на рецепција и му вели: - Two tea to... + повеќе

Седив две циганке и една ву вика на другу: -Бреј ама си убава д’нска, што убаво си се нашминкала!!!! -Фала на елемент,... + повеќе

Снаа оди кај свекрвата на гости: - Стави ми една ракија. - Ти во ред ли си? - Ќе ти дадам 100 денари! Свекрвата и... + повеќе

Како Црногорци градат автопат? - Ќе направат 10 километри и ќе стават знак "итн."