3 видови секс

Постојат 3 видови на секс:
1. Домашен секс: Се уште не сте се земале и со саканата се сексате по цела куќа.
2. Креветен секс: Оженети сте веќе некое време и се сексате само во спалната соба.
3. Собен секс: Оженети сте со години, минувате еден покрај друг во собата и си дофрлувате Еби се!

Вицотека: 

Вицотека

 • Зашто 1-ви Мај е дeн на ТРУД!?
  -Затој што после прославу се „ТРУДИШ“ да си гу погодиш куќу

 • Синот ја прашува мајката:
  - Мамо, мамо, зошто на тетка Мица ќерка и се вика Ружа?
  - Па, затоа што тетка Мица многу сакала цвеќе...

 • Си биле две ѓупки и ваделе моркови и вади едната 30см морков и другата му вели:
  - Ко на маж ми е!
  - Толкав му е?
  - Не бе...

 • Зошто мажите се како микробранова печка?
  Се загреваат за 15 секунди.