Презервативи

Маж влегува во аптека и купува презервативи. Аптекарката го прашува:
- Сакате ли кеса?
Мажот одговара:
- Ааа, не, не! Не е до толку грда!

Повеќе од ВицотекаКој работи тој и греши, рече петелот и се симна од патката.

Баци продава појачало и разговара со купувачот: - Колку ти е јако појачалото? - Брат, многу е јако. - Ама колку е тоа... + повеќе

Снаа оди кај свекрвата на гости: - Стави ми една ракија. - Ти во ред ли си? - Ќе ти дадам 100 денари! Свекрвата и... + повеќе

Плавуша и раскажува на својата другарка: Си седам дома и одеднаш некој ѕвони на вратата. Отворам, гледам еден младич. И... + повеќе