Бојкотирач

Пред два дена ја видов жена ти со друг маж.
Бојкотирач: Ќути јас па мислев си ја видел на гласање.

Вицотека: 

Вицотека

 • Си биле мајка, татко и син. Мајката и таткото сакале да се сексаат, ама синот сметал и првата вечер мајката го прашува синот:
  - Сине...

 • Не можеме веќе да живееме од пензијата на дедо!!!
  Ќе мораме да го вработиме.

 • Мајката ја советува ќерката:
  - Ќерко немој да дозволиш уште првата вечер да ти се качи, зошто мама ќе плаче!!!
  Кога се вратила...

 • - Како на англиски ќе кажете дека во недела бабата нема да ви дојде на ручек?
  - Јес!!