Лоши девојчиња

Зоки Поки му пишува на Дедо Мраз:
- Почитуван Дедо Мраз, од тебе го сакам само списокот на лошите девојчиња!?

Повеќе од ВицотекаОтишол човек на кројач да му сошијат панталони, а кројачот ги завршил дури после шест месеци. - На господ му требаа... + повеќе

Доаѓаш дома доцна навечер пијан ќутук и на жената која те чека со метла в раце на врата и велиш: Се мети ли бе у ова... + повеќе

Доаѓа Трпе еден ден дома со кеса полна кондоми. Кога го видела Трпана му вика: Де бе Трпе што си купил толку кондоми... + повеќе

Наставничката го прашува малиот Трпе: - Трпе каде ти е домашната? - Нема веќе од домашната наставничке, ја испивме,... + повеќе