Розеви маици

Истражувањата покажуваат дека 90% од девојките сакаат момчиња во розеви маици.
Иронично е тоа што 90% од момчињата што носат розеви маици не сакаат девојчиња.

Повеќе од ВицотекаСамо Чак Норис може да ја исправи Крива Паланка!!

Разговараат две крави: - Си слушнала ли за онаа болест кравјо лудило? - Ма баш ми е гајле, ја сум пингвин!

Рамиза го прашува Рамче: -Абе Рамче што е тоа СИТУАЦИЈА ? Рамче одговара: -Па види сега Рамизо, тоа ти е, еве да речеме... + повеќе

Која е разликата помеѓу Ферари и парламент? Парламентот има повеќе коњи!