Мони

Баци се враќа во Шутка после долг престој во Франција и после добар секс Чае го прачува:
Баци како се вика женската работа на Француски?
Баци:
Мони.
Чае:
А ако е малце поголема?
Баци:
Моника
Чае:
А кога е голема ко мојава?
Баци:
Хармоника, минџа ти е*ам циганска!!!

Вицотека: 

Вицотека

 • Што им паѓа на памет најчесто на наркоманите?
  - Фикс идеја.

 • Седат Трпе со татко му на маса и му вика:
  - Море синко, глуп си ко масава! (и тропа по неа)
  А на тоа синот...
 • Иде некој музичар у месарницу и прашуе га месара:
  - Имаш ли жилу од вола за бас гитару?
  А на тој месар нервозно му вика:
  -...

 • Новинар запира случаен минувач:
  - Ако ги зголемат цените на се за 100% како ќе живееш?
  - Супер, ќе можам да си дозволам одмор во...