Најдобар трговец

Проститутката е најдобар трговец:
Секогаш има роба,
ја продава робата,
и пак останува со истата роба?

Вицотека:

Повеќе од ВицотекаНекој поп имал три ќерки. Итар Пејо одамна им имал фрлено мерак, па решил да почне да работи кај попот. Еден ден попот... + повеќе

Сите одат еден е*е - Свaдба Еден оди сите е*ат - Маж на службен пат Сите одат сите е*ат - Оргија Еден оди сите нае*але... + повеќе

Едино полошо нешто од мужа што не се враќа дома на време, е муж што се враќа дома пред време !

Девојката го остава вереникот: - Стварно веќе не можам да издржам со циција каков што си ти, еве ти го враќам прстенот... + повеќе