Други органи

Трпе ја гледа Трпана и не го симиња погледот од неа...
Трпана:
Трпе што ме гледаш така знаеш дека моето срце припаѓа на друг:
Трпе:
Знам ама ти имаш и други органи!!!

Вицотека

  • Влегува човек со куче во кафич, седнува на шанк и порачува две чаши виски. Му ги дава шанкерот чашите и овие двајцата ги испиваат. Некоја...

  • Касно после полноќ, ѕвони телефонот, а Трпе и вика на Трпана:
    - Јави се, ако е за мене, кажи не е тука!
    Трпана се јавува на...

  • Фирма од 50-тина вработени, газдата одлучил да му го препушти бизнисот на својот син. Син му дипломирал на еден од нашите приватни факултети...

  • Доктор прашува крупна пациентка дали се држи до диетата:
    - И тоа како докторе, иако морам да ви признаам дека...