Голема брате голема

Го заболело Баци стомакот и отичол на лекар.
Докторот:
Каква ти е големата нужда?
Баци:
Голема брате голема, да не е не би ни дошоч!
Докторот:
Не те прашувам тоа него каква ти е столицата?
Баци:
Дрвена стара цела пропадната!
Докторот:
Ама човече ме разбираш ли ти мене те прашувам колку пати идеш надвор?
Баци:
Па излегувам од сабајле се враќам навечер!
Докторот:
Баци бе говното какво ти е говното?
Баци:
Е тоа докторе незнам сеуште не сум го пробал!!!

Повеќе од ВицотекаСМС: - Маче, купив шампањско и колачиња, станот е наш цела ноќ, те чекам! Одговор: - Мачето го нема, јас сум нејзиниот... + повеќе

Ја тепал мажот жената и оваа му викнала полиција. Дошла полиција и полицацот му вели на мажот: - Г-дине знаете ли вие... + повеќе

Двујца пијаници седат пред коперација, па еден прашуе го другиот: Абе брат, од што би се прво откажал, од жена или вино... + повеќе

Некоја жена имала страстна афера со инспектор за контрола на куќни штетници. И додека тие една вечер се забавувале, на... + повеќе