Импотентен

И се жали Трпана на комшивката
Мојот Трпе е 300% импотентен.
Како ма, па нели вчера ми рече дека е 100% импотентен ??
Да ама ноќеска падна по скали и ги скрши прстите и си го прегриза јазикот!!!

Вицотека

 • Мажот е како видео рекордер – напред, назад, напред, назад, ..eject!

 • Што вели кондом во суд?
  - Не сум јас крив, ме навлекоа!

 • Разговараат две комшивки:
  - Како тоа ти имаш пет деца и шестото ти е на пат, а јас мака мачам и не можам ни едно да имам а со мажот ми...

 • Блажо:
  - Слушај Маро, ај да ти кажам една гатанка, ако ја погодиш ќе водиме љубов, а ако не погодиш ќе спиеме.
  Мара:
  - Ајде...