Кој други

Машка дискусија:
Кои жени повеќе ги сакаш оние кој многу зборат или другите:
Кој други!!!

Повеќе од Вицотека- Докторе што да правам, жена ми постојано мисли дека е автомобил? - А, колку години има? - Шеесет. - Право носи ја во... + повеќе

Во кафич доаѓа некој дечко до некоја девојка и и вика: - Секогаш кога ќе се насмевнеш ми доаѓа да те поканам кај мене... + повеќе

Го прашуваат Рамче како живее, а тој одговара: - Па, брате, немам струја, немам вода, немам што да јадам, немам со што... + повеќе

Прашува едно дете друго: , - Абе, кај тебе дома како ги викате мувите? - Муви. - А вие? - Ние никако, сами си доаѓаат.