Витамин ЦЕ

У овие днови најбитно е да се унаса што повисе витамина Ц:
ПрасенЦЕ, вешалиЦЕ, пивЦЕ, винЦЕ ...

Повеќе од ВицотекаКога сиромаштијата чука на врата, љубовта скока низ прозорец.

Postrojio kapetan vojnike pa pita jednog: - Odakle si ti? - Od Niš - reče ovaj. - Ne kaže se od Niš nego iz Niša,pizda... + повеќе

Мујо и Фата јадат ракчиња. Фата се ипрскала на фустанот и вика: - Уууу, изгледам како свиња! Мујо на тоа: - И плус си... + повеќе

Влегува убиец во една куќа и внатре ги затекнува мажот и жената. Ја прашува убиецот жената: - Како се викаш? - Ана. -... + повеќе