Виски и бонбони

Директорот излегува од работа на пладне… На вилата со секретарката… Виски. Бонбони.
Заеднички туш.
И после… Безумие… Жестоко… Вечерта се враќа дома.
Уморен поглед.
Обичен бакнеж.
И молба кон сопругата:
- Те молам стави ја вечерата, денес се уморив како куче…
Жената оди во кујната.
Кременадли.
Пиво.
Десерт.
Легнуваат во спалната, свети само телевизорот.
Жената вели:
- Цел ден го чекам овој момент… Одвај дочекав да си дојдеш…
И наеднаш - СМС.
Тој скокнува бос, брзо го грабнува телефонот од масата и трча во тоалетот.
Се затвора внатре за да ја прочита пораката на раат:
„Те сакам! Мислиш ли на мене? Колку јако беше денес, колку чувства имаше!
А тој фантастичен оргазам… Таква сласт и задоволство… Не ли е тоа Рајот?“
Тој брзо ја брише пораката.
Си ја поправа пижамата, излегува и си мисли:
„Мора да бидам повнимателен во иднина. Во душата ми е пролет, но не дај боже жена ми да разбере.“
А жената со ладен поглед го чека пред вратата и налутено го прашува:

- Зошто го зема мојот телефон?

Повеќе од ВицотекаУмрела некоја жена и мажо и оде да изваде посмртница. Таму го прашуваат: Шо сакаш да напишеме? Пишите: "Умре Стојна... + повеќе

Распусто – оти е роден на 10 јуни Лагата – оти има куси нозе Резило – пошол да си купва патики по влечки и по чорапи... + повеќе

Психолог разговара со својот пациент и му вели: - Имам една лоша и една добра вест за тебе! - Ајде кажи ја прво лошата... + повеќе

Две макароне ќе идев да се венчав у цркву, гледа ги поп па им вика: - Марш надвор, не венчамо припадници на ист пол...... + повеќе