Криза

Еден педер оддамна се немал плескано па го фатило криза.
Истрчал до фрижидерот и што да види нема ни краставица ни моркови.
Отишол до локалната месара и побарал колбас, многу голем колбас.
Месарот го зел најголемиот и почнал да го сецка и наеднаш педерот му вика:
- Aбe душо на што ти личам јас, на џубокс?

Вицотека:

Повеќе од ВицотекаГо прашуваат Рамче како живее, а тој одговара: - Па, брате, немам струја, немам вода, немам што да јадам, немам со што... + повеќе

Кој го родил Чак Норис ? Тетка му. А знаете ли зошто! Затоа што никој не смее да ја ебе мајка му на Чак Норис.

Се возела трудна жена во автобус. До нејзе седнало едно дете. И и рекло: - Мори тетке со имаш во стомакот? Жената: -... + повеќе

- Што се случува со фудбалерите кога ке им се расипе видот ? - Стануваат судии !