Слаба ерекција

Си бил некој човек кој пател од слаба ерекција...
Побарал совет од лекар, овој му препишал вијагра.
Човекот среќен испил 2-3 апчиња одеднаш и нон стоп му бил дигнат.
Среќен така е*ел се што стигнал, жена, деца, комшии сите селани по ред све живо по*бал...
Сега пак проблем било да го симне.
Се појавува пак кај докторот.
- Колку апчиња испи?
- 2-3.
- А ууууу... си претерал.
Сега пробај дома со струја некако пецни го па треба да се спушти.
Видел невидел човеков отишол дома, во дворот нашол акумулатор го поврзал и го пецкал...
Го видел некој соселанец, сиот исплашен се растрчал низ селото и на цел глас викал:
- Бегајте луѓеееее ... Овој пак го полнииии...

Вицотека: 

Вицотека

 • Трпе учи да вози кола и инструкторот го проверува дали пази при менување на брзините:
  - Трпе, со која одиш сега?
  - Ах, што имам...

 • Се срекаваат Трпе и Тарзан во џунгла:
  Тарзан: јас Тарзан!
  Трпе: јас Трпе!
  Тарзан: моја Џејн!
  Трпе: моја Трпана!...

 • Влегува дечко во црква да се исповеда:
  -Грешев оче, многу грешев со комшиката во плевната.
  -А колку пати?
  -Пааа... Попе јас...

 • Некој фармер купил млад убав петел за да го замени веќе стариот и изморен петел и да си го обнови кокошарникот.
  Кога го пуштил во...