Рефлектори!

Еден ден Трпе отишол на училиште и наставничката кажала:
- Кој ќе добие 5-ка на тестот, ќе спие кај мене.
И само Трпе добил 5-ка и отишол кај наставничката.
Тие ручале и таа решила да се бања и тој пошол со нејзе.
Кога почнале да се бањаат тој ја прашал наставничке што ви е тоа доле?
- Шума!!!
- Наставничке а што ви се тие горе?
- Рефлектори!!!
Наставничката го прашала Трпе што му е тоа доле?
- Џуџе!!!
Кога дошло време за спиење тие легнале во кревет и Трпе почнал да вика:
- Наставничке, наставничке запалете ги рефлекторите го изгубив моето џуџе во вашата шума!!!

Повеќе од ВицотекаЦветко на првиот состанок. - Ја гледаш реката? - Да. - Ја гледаш планината? - Да. - Ја гледаш Месечината? - Да. - Е, па... + повеќе

СМС порака -Душо ме сакаш -Да те сакам - Обејкај ми после свадбата ќе престанеш да пушиш - Ок - И ќе престанеш да пиеш... + повеќе

Една баба полни 100 години, и на својот сопруг кој има 99 му вели: - Е мој Трпе, пред да одам на оној свет би сакала да... + повеќе

Што е разликата меѓу гума за возила Goodyear и 500 потрошени кондоми? Па гума Goodyear си е гума, 500 потрошени... + повеќе