Бог ме прати

Разговараат тројца пациенти во психијатриска чекална
Првиот:
- Јас сум Исус Христос и мене Бог ме прати да го спасам светот.
Вториот:
- Не е вистина! Јас сум Исус Христос и мене Бог ме прати да го спасам светот.
И третиот и вели:
- Момци,немојте да лажете,јас добро знам кој пратив.
А вас двајцата сигурно НЕ!!!

Повеќе од ВицотекаСтудент на ветерина полагал испит. На крај професорот му вика: - Слушај колега, ова до сега не ти беше баш најдобро,... + повеќе

Жената влегува во кујна и го начекува мажот како стои со тепалка за муви во рацете и шета низ кујната. Што правиш?... + повеќе

Ристе ја викнал мајка си на ручек. За време на ручекот таа забележала дека неговиот цимер – Перо, е многу згоден и... + повеќе

Молив се гости да не гу фаќав певаљку с'с мрсне руке.